Nikolas at Schinoussa
Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια από το νησί των Μικρών Κυκλάδων, τη Σχοινούσα. Εκεί, ο Νικόλας άρχισε να μαγειρεύει και να ψήνει τους αστάκους, τις τσιπούρες, τις συναγρίδες και τα φαγκριά,τα καλαμάρια και τα χταπόδια που ο ίδιος ψάρευε στα ανοιχτά του Αιγαίου. Σήμερα η κόρη του Νικόλα, Σοφία, άξια διάδοχός του, συνεχίζει αυτό που της έμαθε καλά ο πατέρας της. Να ξεχωρίζει την καλή ψαριά και να τη μαγειρεύει αυθεντικά, αιγαιοπελαγίτικα χρησιμοποιώντας υλικά και πρώτες ύλες άριστης ποιότητας. Ο επαγγελματισμός και οι εξαιρετικές υπηρεσίες και γεύσεις έχουν ανταμειφθεί από τα βραβεία της "Ελληνικής Κουζίνας".
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ